Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Стоичков пак събра повече публика от цялата "А" група

Камата посочи най-великият български футболист, ще ви изненада

Ивайло Йолчев 20 септември 2017 в 22:08 18773 2

Снимка Спортал

Христо Стоичков ще продължава да бие по посещаемост родния футбол, дори когато излиза на терен с бастун и очила. 10 000 зрители уважиха мача на Камата в Стара Загора. Толкова не сбира кръг в "А" група.

Приятелите на Ицо победиха легендите на Барселона с 3:2 в шоу на стадион "Берое". Победата на българския състав донесе Димитър Бербатов, който наниза хеттрик в мрежата на каталунците. Интересното е, че последното попадение на бербо падна след асистенция на Лечков. Двамата не се понасят извън терена.

Стоичков пък записа по едно полувреме и за двата тима. Камата изведе нашите с капитанската лента, а след почивката стана капитан на бившите си колеги от "Камп Ноу". Най-големият български футболист се отчете с едно попадение, дошло при добавка от дузпа във вратата на Стоян Колев. За гостите се  разписа и Дани Гарсия.

Официалните канали на Барселона също предаваха мача в Стара Загора. Очаквано, но все пак - поздравления!

Преди началото на срещата зрителите видяха тракийски танци на игрището, изпълнени от професионален фолклорен ансамбъл "Стара Загора". След излизането на терена Стоичков взе микрофон в ръка и заяви: "Този празник е за вас! И за тези малчугани, дано един ден и те прославят България, както го направихме ние.

Не забравям откъде съм тръгнал. И не забравям как преди няколко години ме аплодирахте тук, когато бях начело на Ловеч", добави Камата, който получи антична маска от общината в Стара Загора.

Легендата на ЦСКА и Барселона изказа интересно мнение кой е най-големият футболист на България за всички времена.

"От Стара Загора е тръгнал Петър Жеков - най-големият футболист на България за всички времена, голям голмайстор. Оттук са тръгнали и други големи футболисти като Васил Драголов, Мюмюн Кашмер, Петко Петков и други", коментира носителят на "Златната топка".

"Шоуто е в Стара Загора, защото не трябва да забравяме откъде сме тръгнали. Всеки голям футболист е излязъл от някоя точка на България. Аз кажи-речи съм тръгнал от Стара Загора. Тук бях в казармата", добави още Камата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!