Станимир Стоилов нападна директор Иванова от Левски

OFFNews 06 март 2017 в 11:14 3985 0

Станимир Стоилов атакува яростно изпълнителния директор на Левски Диана Иванова. Пред колегите от "Топспорт" той се ядоса на думите на дамата в зала "Универсиада": "Мислех, че ви е събрала любовта към Левски, а вас ви обединява омраза!".

"Искам да попитам изпълнителната директорка - Диана Иванова, дали тези 15 хиляди левскари в събота на "Васил Левски" дойдоха на стадиона от омраза?!

Последният проблем на Левски са феновете, защото те вършат своята работа - на стадиона са, пяха 90 минути с пълно гърло и не спряха да подкрепят един от най-неуспелите отбори в историята на клуба", коментира пред колегите от "Топспорт" Станимир Стоилов.

"Нека не търсят напрежението с феновете - напрежение има, когато няма победи, когато няма организация. Въпросната директорка, която от няколко години е на "Герена", да не забравя, че е част от хората, които са отговорни за футболния, финансовия и организационен фалит на Левски!

Затова да не ми обяснява колко са добри или лоши левскарите. Ние по-добре знаем колко обичаме Левски", добави Мъри, един от любимците на "синята" публика.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!