Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Наско Сираков: Левски спечели с късмет

OFFNews 04 март 2017 в 17:35 4045 0

Легендарният бивш футболист и ръководител на Левски Наско Сираков не позволи да бъде заблуден след победата над ЦСКА-София с 2:1 в дербито на 23-ия кръг на Първа лига.

"Сините" стигнаха до успеха с голове в заключителните 20 минути, дошли след статични положения. Преди това отборът на ЦСКА-София контролираше мача и на няколко пъти можеше да убие интригата, но отличният вратар Николай Кръстев опази мрежата си.

"Доволен съм най-вече от резултата. В тези мачове играта не се гледа, гледа се резултата. Две грешки отзад в отбраната на ЦСКА и стана 2:1, можехме да вкараме и трети след това. Треньорската смяна със сигурност е оказала влияние върху мотивацията, но на играта няма шанс.

Ники Митов не може нищо да промени за два дни. Жалко, че Божидар Краев беше най-активният футболист - най-младият показа най-голямо желание. Успехът идва в най-подходящия момент. Ако и днес Левски бе загубил, положението щеше да стане неудържимо", каза Сираков.

Треньорът на Левски Николай Митов отдаде дължимото на предшественика си Елин Топузаков, като каза, че тази победа е и негова. В еуфорията от успеха той обаче нахлузи розовите очила и обяви, че Левски е играл по-добре и е бил сигурен в победата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews