Собственикът на Локомотив Пловдив: От Левски да му мислят

OFFNews 15 февруари 2019 в 08:08 3157 0

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски коментира предстоящата визита на неговия отбор срещу Левски в неделя. Бизнесменът се закани на "сините", като ги предупреди да не очакват лек мач.

"Готови сме за мача. Чувам, че от Левски много се точат, затова съм им приготвил по една черно-бяла фланелка да им подаря като ги бием на "Герена", заяви пред PlovdivNews.bg Крушарски след срещата с Общинския съвет на Пловдив, на която е била обсъдена концесията на стадион “Локомотив” и тренировъчния комплекс в “Тракия”. Желанието на Крушарски е било процедурата да се ускори.

"Цялата документация за стадион Локомотив и базата ни са предадени и всичко върви по определения ред. Не може да говорим тука кмета каза - кмета не каза, Крушарски каза - Крушарски не каза. Всичко е по каналния ред. Молбата ни е да се ускори процедурата по отдаване на концесия на базата ни, за да могат децата да отидат там и да тренират.

Реално работата по стадиона ще започне, когато концесията е готова. От много време съм тук, направил съм доста неща и знам, че стадионът няма да стане с магическа пръчка. Изготвили сме план, който ще следваме в следващите 5- 6 години. По моите разчети реконструкцията ще струва 14,6 милиона лева за 10 300 места. Все още не съм говорил за заем от Фонда на фондовете, но ако можем да се възползваме, за да ускорим процеса, ще го направим." каза Крушарски.

"Надявам се до края на лятото базата на Локомотив в "Тракия" да е готова. Имаме една съгласувателна процедура с няколко министерства и не можем да дадем точен срок. Правим всичко възможно нещата да се случат по-бързо, за да може Локомотив да направи базата си", добави от своя страна кметът на града Иван Тотев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!