"Скуадрата" от Герена изостана в битката за върха след 0:0 в Стара Загора

OFFNews 25 септември 2017 в 22:13 1682 0

Воденият от италианския специалист Делио Роси отбор на Левски изостана на седем точки от лидера ЦСКА-София след 0:0 с Берое в Стара Загора в последния мач от 10-ия кръг на Първа лига.

Така "скуадрата" от Герена прекъсна серията от пет поредни шампионатни загуби от Берое, но сякаш загуби шансове за титлата, която изглежда ще се води между действащия първенец Лудогорец и тима от Борисовата градина.

Столичани си тръгват за първи път с точка от Стара Загора от 2013 година, когато спечелиха с 2:1.

През цялото време двата отбора внимаваха основно да не допуснат гол, като Мартин Камбуров от Берое и Жерсон Кабрал от Левски създадоха най-интересните положения в предни позиции, но не ги оползотвориха.

"Сините" отново бяха беззъби в атака и записаха трето нулево равенство от осем срещи под ръководството на Делио Роси, чийто италиански почерк започва да става все по-осезаем.

С ремито Берое заема 5-та позиция със 17 т., на една зад четвъртия Левски и 2 т. зад Верея, който остана на 3-о място.

Феновете на домакините отново недоволстваха срещу БФС и собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев, като бяха опънали голям плакат, в който упрекваха БФС, че едва ли не работи по поръчка на боса на разградчани. Запалянковците обаче имат право да са недоволни, тъй като мачовете на техния отбор твърде често се играят в делнични дни.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !