Минев и Жадното резилят Левски

OFFNews 25 септември 2017 в 17:42 3099 0

Бившият капитан на Левски Веселин Минев и известния с прозвището Жадното екстреньор на "сините" Николай Митев орезилиха вековния клуб с публичната си разправия в последните дни.

Първият залп даде Минев, който заяви, че треньорът и спортният директор на "сините" Даниел Боримиров са сбъркали с решението си през пролетта да извадят от състава титулярите Георги Костадинов, Сърджан Лукин, Антонио Аниете и Джереми де Ноойер. Митов не му остана длъжен и още на следващия ден заяви следното:

"Слушах какви глупости говори Минев. Ще му кажа на "големия" капитан, че аз го изгоних от Левски, а не Боримиров.
В първото дерби за сезона, в което спечелихме срещу ЦСКА с 2:1, той беше контузен и затова не игра. В следващото пак беше с травма, а останалите петима, които визира, играха.

Големият капитан, когато ми трябваше срещу Верея в баража, дойде при мен и ме пита: "Може ли да ме пуснеш да си почивам, защото съм контузен и да не ме псуват тези нещастници. Това ли е големият капитан на Левски?! Така че не Даниел Боримиров, а аз го изгоних. Левски нямаше нужда от човек като Минев".

Защитникът, който в момента се подвизава в Етър, също не се сдържа и отговори на бившия си треньор чрез Спортал. Той дори намеква, че Митов е изрекъл думите си, без да мисли трезво.

"Изобщо не искам да говоря, но човек, когато няма достойнство и говори откровени лъжи за мен, не мога да остана безмълвен. Това са последните ми думи, не искам да коментирам повече този човек. Не искам да се замесва името на Левски, не съм в Левски, нито той е на "Герена", а ставаме за смях на цяла България.

Всеки, който ме познава, няма как да му повярва, че аз съм се скрил от мача с Верея. Ако се съмняват в моите думи, може да ни поканят в някое студио, за да си отговаряме на въпросите, за да видим на кого ще лъсне задника. С това приключвам, тъй като въобще не ми се занимава с него. Всичко това исках да му го кажа лично, но не си вдига телефона", казва 36-годишният бранител.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!