Сергей Лавров и шефът на Лукойл празнуват с Ивелин Попов

OFFNews 17 април 2017 в 21:08 3261 0

Голяма радост настана сред феновете на Спартак Москва след победата 2:1 над Зенит, която капарира шампионската титла. Най-популярният руски клуб не я е виждал от 16 години. Ивелин Попов изкара 70 минути при успеха, с който Спартак дръпна на 10 точки пред ЦСКА и на 11 пред Зенит.

Веднага след мача в съблекалнята на лидера влезе руският външен министър Сергей Лавров, един от най-могъщите хора в света. Той се щракна с част от футболистите, но сред тях не беше забелязан Попето.

"Много хубава игра, по едно време обаче се нуждаех от валидол", сподели Лавров, запален фен на спартаковци. Той не беше единственият могъщ руснак в ложата на стадиона.

Дербито изгледа самият Вагит Алекперов, шефът на "Лукойл". От него не се отделяше клубният президент Леонид Федун. "Рано е да се говори за титла на Спартак", лаконичен беше Алекперов.

Пьотър Авен, шефът на "Алфа-Банк", също празнуваше с любимия Спартак. "Сърцето ми скачаше. След толкова разочарования най-после и едно удоволствие", сподели бизнесменът, чието състояние се оценява на 3,6 милиарда долара, "Ако спартаковци са секта, аз също съм сектант в добрия смисъл".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови