Росен Животното: Боби Михайлов знае какво ме караше да направя

За разлика от ръководството на ЦСКА-София тарторът на сектор "Г" пази културен тон към Кирил Домусчиев

OFFNews 26 април 2017 в 13:46 6090 0

Росен Петров - Животното излезе тази пролет от затвора и веднага се забърка в скандала със синдика на ЦСКА Дора Милева. Тя се оплака, че тарторът на групировката "Анимълс" я е заплашвал по време на търга. Животното даде любопитни обяснения пред камерата на BiT.

"Нямаме друг изход, освен това да се борим за ЦСКА. Слабо ме интересува в акционерното дружество кой е. Това, което бе създадено от Божков, фалира. Слабо ме интересува. Мен ме интересува хората, които играят на този стадион и момчетата, които носят тази червена фланелка.

Нито съм за един, нито съм за друг собственик на ЦСКА. Аз съм за този, който милее и иска ЦСКА да е шампион на България, да се бори на турнирите и да играе в Европа. На този етап това е Гриша Ганчев“, заяви Росен Петров.

Не мога да бъда купен, особено когато става дума за ЦСКА. Доста пари трябва да има човека, който трябва да ме купи. Г-н Гриша Ганчев няма толкова пари, със сигурност“, категоричен е Петров.

„Има неща в тоя живот, които наистина не струват пари. За мен ЦСКА е едно от тези неща. С риск преди две години да вляза в затвора след интервюто за зависимостите в БФС. Не съм споменавал господин Пеевски, но за Боби Михайлов мога да кажа много неща“, разкри Росен Петров.

„Боби Михайлов знае много добре какво ми е казал, какво ме караше да направя и какво направих. Това са наши лични работи, пак свързани с ЦСКА. Няма смисъл да се връщам назад. Рано или късно всеки си плаща сам своя тарикатлък и всеки си плаща сметките. Няма как да минеш метър като вършиш цял живот свинщини“, убеден е Петров.

Той коментира и темата с Криил Домусчиев, който е обвиняван, че е участвал за емблемата на ЦСКА чрез ЦСКА 1948. 

"Домусчиев е заявявал, че е цесекар. Не е поискал среща или да работим заедно. Аз от къде да знам 3 години след като г-н Ганчев в влязъл в ЦСКА, сега се случват тези работи“, коментира Росен Петров.

 „Мерят си егото и от това страда ЦСКА. Защо? И единият, и другият са цесекари. И всички се боричкаме един с друг. Аз призовавам цялата червена общност да бъде обединена. Всеки възможен повод използваме да показваме на момчетата, които спряха да идват на стадиона, че трябва да сме обединени.

„10 ЦСКА-та да направят, ще сме от първо до десето място. Но най-нормалното нещо е всичко да сме обединени. Не знам защо определени хора, политици, се опитват да разделят агитката на ЦСКА. Може би, за да ги владеят по-лесно. Нямам повече сили да се боря с вятърни мелници“, заяви Петров.

„Левски“ вървят по нашия път и те ще страдат както ние страдаме. И тяхната публика ще бъде разцепена. Ще се опитат да ги унищожат.

Тогава им казах да помислят какво се случва и да преценят дали това, което се прави с нас, не се прави умишлено и с тях. Да не се радват на чужди гробища. Който ходи пред катафалката, далече не е стигнал“, заяви Животното.

„Докато всичките тези хора, милеещи за българския футбол и даващи милиони за българския футбол, не се съберат и да мислят наистина в една посока, нищо няма да се случи. Ще сме „чики-рики“. Един ще танцува кючеци, пиян, залян. Друг ще му поръчва музиката за тези кючеци“, заключи лидерът на сектор „Г“

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови