Роналдо прибрал от араби 1 милион евро за 4 часа работа

ОFFNews 11 май 2017 в 17:10 3548 0

Добри пари извън терена заработва Кристиано Роналдо.  Това показват шокиращите разкрития, направени в току-що публикуваната в Германия книга Football Leaks: The Dirty Business of Football. ФИФА вече се зае да разследва трансфера на Пол Погба в Манчестър Юнайтед след информация, съдържаща се във въпросната книга.

Днес медиите на Острова публикуваха други интересни сумиl. Една от най-разтърсващите информации е за Роналдо. Звездата на Реал Мадридможе да бъде нает за 4-часов рекламен ангажимент за сумата от 1 милион евро.

Не си мислете, че няма кой да ги плати. Толкова е платила компания от Саудитска Арабия през 2013 година. Срещу тази сума португалецът заснел фотосесия, подписал е пет фланелки, споменал е два пъти името на компанията в свои постове в социалните мрежи, ликът му е бил използван за рекламна кампания в рамките на един ден, но само в Африка и Близкия Изток!

Според друго разкритие от днес Рафаел Бенитес е прибрал тлъстите 10 милиона паунда през миналия сезон. Забележете, тогава воденият от нег Нюкасъл изпадна от Премиър лийг.

Златан Ибрахимович пък през тази кампания е получавал по 367 640 паунда седмично в Манчестър Юнайтед, като към тази сума са добавени 2,86 милиона паунда бонуси за отбелязаните от шведа голове.

Както стана известно, добри пари са се завъртели покрай трансфера на Пол Погба в Манчестър Юнайтед за 105 милиона евро. Мениджърът му Райола си е осигурил 57 милиона евро от сделката чрез три плащания!

Райола е сред най-известните и успешни футболни агенти. Той доведе в Манчестър юнайтед и други двама свои клиенти - Златан Ибрахимович и Хенрих Мхитарян. Мениджърът работи още с Марио Балотели и обещаващия вратар на"Милан Джанлуиджи Донарума.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!