Реал Мадрид прави бенефис на Роналдо

OFFNews 08 август 2018 в 17:33 3053 0

В офисите на Реал Мадрид обмислят активно идеята за организирането на един бенефис на бившата си голяма звезда Кристиано Роналдо.

33-годишният португалец изненадващо напусна и се присъедини към италианския хегемон Ювентус след края на Мондиал 2018. Именно с мач Реал Мадрид - Ювентус "белите" смятат да кажат едно достойно "благодаря" на Роналдо, който изкара девет фантастични години на "Сантяго Бернабеу", като спечели всички възможни клубни и индивидуални трофеи.

Тъй като графиците и на двата клуба са заети дълго напред, то се обмисля подобен мач да се изиграе през лятото на 2019 година в рамките на предсезонния турнир за купата "Бернабеу".

През тази година Реал ще играе с Милан и именно затова италианците отказаха в последния момент идване в София за двубоя с Левски по повод 75-годишнината от рождението на клубната легенда Георги Аспарухов.

Междувременно Роналдо се наслаждава на последните почивни дни преди сезона, като заведе приятелката си Джорджина Родригес в испанския курорт Ибиса. Папараци заснеха кадри как той я бута във водата от борда на яхта, но тя няма нищо против.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки