Прогнозите на Бойко Величков: Ливърпул бие Тотнъм

OFFNews 11 февруари 2017 в 12:32 2542 0

Бойко Величков е коментатор на "Диема" и познава отлично английския футбол. Един от най-добрите ни млади треньори даде своите прогнози специално за OFFNews. Дано ви помогне да спечелите!

 

Арсенал - Хъл Сити 

Очаквам победа на "артилеристите", въпреки доброто представяне на Хъл Сити напоследък. Това е Рубикон за сезона на Арсенал, победа ще покаже, че все още може да се бори за шампионска титла. Моите приятели от "Диема" бяха изкарали отлична статистика, че лондончани започват разсеяно двубоите в къщи, често получават първи гол и не успяват винаги да измъкнат мачовете. Проблемът явно е психически, това не говори добре за иначе отличен мениджър като Венгер. Колкото и да разбира футбола, явно не се справя при психологическата настройка.



Манчестър Юнайтед - Уотфорд

Очаквам поредния "ъндър" - под 2,5 гола. Гостите ще са затворени, а домакините търпеливи. Никой няма да поема рискове. Манчестър Юнайтед ще победи, но минимално.

Уест Хям - Уест Бромич

Хубава "единица", така го чувствам. За мач в система ще донесе добра печалба.

Ливърпул - Тотнъм

Победа за домакините, крайно време е Ливърпул да се събуди. Публиката ще помогне днес, ще покаже, че е винаги с отбора си. Клоп и играчите имат нужда от подкрепа. Също като Арсенал и Ливърпул има може би последен шанс да спаси сезона, като дори класиране в Шампионската лига ще е успех. Сигурен съм, че като футбол мачът ще  заслужи определението "дерби". Очаквам зрелище и над 2,5 гола, което също е опция.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика