Прогнозите на Бойко Величков: Байерн и ПСЖ няма да загубят

OFFNews 07 март 2017 в 16:04 2834 0

След невероятната успеваемост  при предишните прогнози Бойко Величков се хвърля в дълбоки води. Един от най-добрите ни млади треньори анализира за OFFNews реваншите В Шампионската лига днес и утре. Ето какво каза коментаторът на "Диема".

Арсенал - Байерн

Не виждам как Арсенал ще спечели, въпреки че Байерн наглед излиза без напрежение след победата 5:1 у дома. Трудно е да гадая колко смело ще тръгнат англичаните, но ако си правят илюзии и атакуват, ще отворят пространства за гостите, в които има ужасно много скорост. При подобно развитие Байерн ще бие, но при всички случаи не виждам как ще загуби. Предлагам двоен шанс - Х2.

 

Наполи - Реал Мадрид

Над 2,5 гола е съвсем реален вариант, предвид успеха 3:1 за Реал в първата среща Наполи ще се открие. Коефициентът няма да е голям, предполагам, защото е логично. Ако е по-изгоден за гол-гол, нека залогът да е този.

Барселона - ПСЖ

Предварителните прогнози са, че Барса е супер фаворит. Аз обаче не го виждам точно така. Не бих играл 1, независимо че ПСЖ има 4 гола аванс и може да си позволи минимална загуба. С оглед колебливата игра на Барселона в защита, смятам, че гостите от Франция няма да загубят. А и коефициентът за двоен шанс Х2 гаранция ще е повече от добър.

Борусия Дортмунд - Бенфика

Този мач не е за "пипане", победата на домакините изглежда по-вероятна, но едва ли си заслужава предвид не особено високите коефициенти. Отново бих потърсил над 2,5 гола.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки