Приятелката на Роналдо подкрепи бойкота му на "Златната топка"

OFFNews 04 декември 2019 в 12:42 1856 0

Приятелката на португалската мегазвезда на Ювентус Кристиано Роналдо Джорджина Родригес го защити от нападките, които бяха отправени към него заради отказа да присъства на церемонията за "Златната топка".

Роналдо остана трети в класацията и не се появи в Париж, където за рекорден шести път беше коронясан Лионел Меси от Барселона.

"Несравним, неудържим, смел, неконформист. Имаш числата и титлите. Затова си централна фигура с най-добрите резултати като Лигата на нациите, Купата на Италия, титлата от Серия А и най-добър футболист на Серия А. Но, за щастие, нито наградите, нито трофеите говорят за теб, въпреки че ги имаш в изобилие.

Това, което най-добре говори за теб, си ти самият - твоята страст, твоят глад за развитие, твоята колегиалност, защото си вдъхновение във футбола и спорта за милиони и милиони хора. Не те е страх от предизвикателствата, излизаш от зоната си на комфорт и продължаваш да се развиваш и да показваш на света, че си номер 1. Обичам те", написа Джорджина.

Ден по-рано и сестрата на Роналдо Катя Авейро също използва социалните мрежи, за да отговори задочно на критиците му. Сред тях беше и родната звезда от близкото минало Христо Стоичков, който го упрекна, че ходи само на церемонии, на които очаква да получи награда.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови