Предстои важна среща в Левски

OFFNews 18 декември 2023 в 17:54 1427 0

Левски

Снимка Официален сайт на Левски

В сряда фенове и ръководство ще бистрят бъдещето

Сдружението "Левски на левскарите" не се съгласи да излъчи трима свои представители на среща с мажоритарния собственик на клуба Наско Сираков в сряда на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" и покани всички привърженици и журналистите да присъстват на място.

"Скъпи левскари, в отговор на поканата от страна на ръководството на ПФК Левски за среща с представители на Сдружение "Левски на Левскарите", заявяваме следното:

В нашето предложение за среща ясно заявихме, че държим срещата да бъде отворена за всички левскари, както и за представители на медиите.

Темата за състоянието на клуба и бъдещото му развитие е прекалено важна за половин България, така че е редно да има възможност най-голям брой хора да чуят от първа ръка позициите на ръководството и да зададат свободно своите въпроси, а медиите - да отразят срещата на живо.

Ето защо, каним всички желаещи привърженици на клуба и журналисти да заповядат на "Герена" в предложения от мажоритарния собственик ден и час - сряда, 20ти декември, 10:30 часа.

Заявяваме, че срещата няма да започне докато всички присъстващи фенове и медии не бъдат допуснати до нея", написаха от сдружението.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!