Предложили Давид Яблонски на Лудогорец

OFFNews 14 април 2019 в 09:32 1961 0

Ненужният в Левски защитник Давид Яблонски не иска да напуска България. “Меридиан Мач” твърди, че той е бил предложен на Лудогорец като свободен агент от лятото. Именно тогава изтича договорът на чеха със “сините”, който със сигурност няма да бъде подновен.

Както е известно, Яблонски няма да играе за Левски до края на сезона, след като на “Герена” прецениха, че не искат футболисти, които няма да бъдат в отбора през новия сезон, да са част от тима на Георги Дерменджиев до края на настоящия.

Яблонски искал да премине в Лудогорец най-вече заради съпругата си, която настоява да остане в България, където й харесва. Именно заради нежеланието на половинката си да живее в Азия Давид отказа оферти от тимове от този континент през последната година.

Според изданието, вероятността Яблонски да подпише с Лудогорец клони към нулата. Към днешна дата “орлите” разполагат с четирима централни защитници - Козмин Моци, Рафаел Форстър, Георги Терзиев и Драгош Григоре, а на тази позиция умело играе и Антон Недялков. Още повече се очаква Лудогорец да привлече класен бранител със солидна визитка по време на лятната пауза.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови