Пирин застана зад администратора, който обвини кмета на Симитли в побой

OFFNews Последна промяна на 04 февруари 2018 в 14:06 4584 0

Ръководството на Пирин (Благоевград) подкрепи своя служител Велислав Елезов, който се обърна към съда заради конфликт с кмета на Симитли Апостол Апостолов. Елезов твърди, че популярният с прозвището Поли градоначалник му е нанесъл тежък побой.

"Орлетата" разпространиха декларация на сайта си, в която призовават компетентните институции да стигнат до пълната истина и да я представят на обществеността.

"Във връзка с медийните публикации след 31 януари, свързани с нашия администратор Велислав Елезов, сме длъжни да изразим официалната позиция на ОФК Пирин, като заявяваме, че Велислав Елезов е не само един от най- важните хора в нашия екип, той е човек който дава сърце и душа за клуба.

Всички сме съпричастни и го подкрепяме безрезервно в битката му за право и справедливост. Смятаме, че Република България е демократична и правова държава, в която споровете следва да бъдат решавани пред компетентните власти.

Разчитаме на правоохранителните органи и съдебната власт да достигнат до обективната истина и тя да стане обществено достояние", написаха "орлетата" на официалния си сайт.

Припомняме, че Елезов се оплака от нанесен побой от страна на Апостолов в село Крупник, който го заплашил и с половия си орган. Самият Апостолов отрича да е извършвал действията, тъй като по това време бил в София.

В Благоевград се ширят подозрения, че Апостолов принуждава свидетели да променят показанията си, за което алармира и братът на потърпевшия Елезов в социалните мрежи. Репортерът на bTV в региона Ирина Жерева също се оплака от насилие от страна на Апостолов, който се опитал да й  вземе микрофона след въпрос за инцидента с Елезов.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !