Оливер Кан нападна 'ревльовците' Салах и Карвахал

OFFNews 27 май 2018 в 16:54 12991 2

Бившият вратар на Байерн Мюнхен и Бундестима Оливер Кан жестоко разкритикува поведението на нападателя на Ливърпул Мохамед Салах и защитника на Реал Мадрид Даниел Карвахал по време на финала от Шампионската лига в Киев.

Двамата напуснаха игра през първото полувреме на спечеления от Реал с 3:1 двубой, като го сториха принудително поради контузии. Това, което е възмутило Кан е, че и двамата излязоха от терена със сълзи на очи.

Според железния страж това не е мъжко поведение, а е по-добре футболистите да запазват чувствата си за съблекалнята.

"Футболистите през цялото време плачат. Могат да си пореват и в съблекалнята след мача. Не разбирам кога това нещо е станало норма?

Получават травма и се разревават. Тренират ли го?", ядоса се Кан, който беше известен с лютия си нрав на терена. Заради контузиите участието на Салах и Карвахал на предстоящото световно първенство в Русия беше поставено под въпрос.

У нас "модата" да се плаче се поддържаше дълго време от отбора на Левски. Всички помним сцените след поредна загуба от минали сезони, когато тогавашният капитан Владимир Гаджев заставаше разплакан пред сектора с фенове и молеше за прошка след някое неубедително представяне.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!