Охрана не пуска Дел Пиеро при Меси (видео)

OFFNews 10 ноември 2017 в 17:31 3151 0

Така преминава световната слава - гласи известна римска сентенция. В правотата й се убеди бившият италиански национал и идол на феновете на Ювентус Алесандро дел Пиеро.

Той беше спрян от охранител в московски хотел, в който е отседнал отборът на Аржентина. Дел Пиеро искал да се види с Лионел Меси, но човекът на входа го помислил за фен и не го пуснал.

Опитите на италианеца да обясни , че и той е известен футболист, макар и бивш, ударили на камък. В разговора се включват и придружаващите го лица от руска страна, които обясняват кой е той.

Едва намесата на представител на треньорския щаб на Аржентина спасила Дел Пиеро от чакането пред вратата. Той прегърнал италианеца и го отвел при сънародника си.

Присъствието на Меси в Москва се превърна в централно събитие и той буквално е преследван по петите от всякакви знайни и незнайни герои, което обяснява подозрителността на охраната.

Самият Меси попадна в куриозна ситуация, като взе за поредния фен сънародника си и нападател на Зенит Себастиан Дриуси. После обаче той му се извинил с СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews