Новият в Левски: Петър Хубчев ме убеди, че това е най-доброто място за мен

OFFNews 27 юни 2019 в 10:33 1407 0

Новото попълнение на Левски Дени Алар сподели, че треньорът Петър Хубчев го е навил да приеме предложението на "сините".

Нападателят се присъедини към 26-кратните шампиони от Рапид Виена за една година под наем и в договора му има опция за откупуването му за още два сезона.

"Имах дълги и продуктивни разговори с наставника Петър Хубчев, с когото се разбрахме перфектно на немски. Той ме убеди категорично, че Левски е най-доброто място за мен в този етап от кариерата ми. Щастлив съм, че съм тук", беше краткият коментар на Алар.

Агентът на Алар, Франк Шрайер, гарантира, че 29-годишният бивш австрийски национал е готов да разкрие пълния си потенциал.

"Мисля, че в лицето на Левски намерихме доста престижен клуб, в който Дени да продължи кариерата си. Тук той може да се концентрира изцяло върху това, което прави най-добре – да бележи голове. Обещавам, че ще го направи", заяви Шрайер.

Иначе Хубчев ще разполага с всички футболисти за следващата контрола. Капитанът на тима Живко Миланов и младокът Атанас Кабов ще бъдат на линия за следващата контрола в Австрия. Тя ще е на 1 юли, понеделник, срещу Тюркгюджю-Атаспор от Мюнхен.

Двамата пострадаха в спаринга с бразилския РБ Брагантино (0:1) и пропуснаха този срещу Зенит (0:1) във вторник. 

Вчера "сините" имаха възстановяване, след което Хубчев даде почивка на тима си. Днес Левски ще има две занимания.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови