Ники Михайлов и Топузаков наградиха шампионите на детските градини

OFFNews Последна промяна на 20 май 2017 в 08:30 3175 0

Николай Михайлов и Елин Топузаков наградиха финалистите в 16-ия турнир на детските градини, организиран от ДФК „Лъвчетата“. Шампион стана отборът на 136 ДГ „Славия“ с треньор Митко Конярски след победа с 3-0 над 65 ДГ „Слънчево детство“ от квартал Слатина с треньор Стоян Алексиев.

                     Момент от финала между момчетата от Слатина и Овча купел

Бившият национал Георги Велинов връчи купата на третия в крайното класиране – децата от 51 ДГ „Щурче“ с треньор Асен Яначков, който получи приз за треньор №1 на турнира от президента на клуба Венцислав Гаврилов. Турнирът бе част от Програмата за развитие на физическото възпитание и спорта в Столична община.

За най-добър вратар бе избран Тома Радославов от отбора на шампионите, приза за най-техничен състезател спечели Борис Цоков от 51-а ДГ, а голмайстор стана Мартин Рашев от 65-а ДГ с 14 попадения.

Елин Топузаков доведе и сина си Виктор да гледа финалите. На снимката: той получава поздрав от шефа на "Лъвчетата" доцент Венци Гаврилов

„Това е бъдещето. Аз започнах в тази зала преди 15 годинии се надявам и тези деца някой ден да станат национали”, каза Михайлов. „Видях много технични деца, въпреки крехката им възраст. От тук ще излязат бъдещите футболни звезди“, заяви бившият треньор на Левски Топузаков.

Крайно класиране

1. 136 ДГ с треньор Митко Конярски
2. 65 ДГ с треньор Стоян Алексиев
3. 51 ДГ с треньор Асен Яначков
4. 61 ДГ с треньор Ивайло Пешаров
5. 52 ДГ с треньор Асен Яначков
6. 99 ДГс треньор Асен Яначков
7. 158 ДГ с треньор Асен Яначков
8. 40 ДГ с треньор Тихомир Лулчев