Наско Сираков отказа среща с феновете от НКП

OFFNews 28 март 2023 в 19:29 1261 0

Наско Сираков

Снимка Официален сайт на ЦСКА

Сираков провежда паралелни срещи, на които обяснява за увеличаването на капитала

Президентът на футболния Левски Наско Сираков обяви, че няма да може да присъства на организираната от Националния клуб на привържениците (НКП) на "сините" среща. Тя трябва да се състои на 1 април от 12:00 часа в кафето на НКП Левски на бул. "Тодор Александров" 23 в София. Присъствието си обаче потвърдиха изпълнителният директор Ивайло Ивков и треньорът Станимир Стоилов.

От Левски публикуваха изявление на Сираков на официалния си уебсайт:

"Уважаеми привърженици,

Ангажиментът ми към разяснителната кампания по повод увеличението на капитала на ПФК Левски и свързаните с нея срещи в Бургас, Сливен, Стара Загора и Пазарджик, както и подготовката за Общото събрание на акционерите на 06.04.2023 г. възпрепятстват моето присъствие на организираната среща на "синята" общност на 01.04.2023 г. в София.

Всички възникнали въпроси за настоящето и бъдещето на клуба ще получат своите отговори на предстоящото Общо събрание в началото на месец април.

В допълнение всички структури на привържениците на ПФК Левски, които имат желание да се срещнат с мен, ще имат възможност да уговорим и насрочим подобна дискусия на стадион "Георги Аспарухов" в дните след провеждането на Общото събрание на акционерите.

Наско Сираков".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови