Наско Сираков с празнично обръщение към левскарската общност

OFFNews 24 декември 2022 в 17:57 1453 0

левски

Снимка Официален сайт на Левски

Сираков си пожела успешна 2023 година

Мажоритарният собственик на ПФК Левски Наско Сираков направи обръщение към всички привърженици на отбора в навечерието на Коледните празници.

"Скъпи Левскари!

В навечерието на Бъдни вечер искам да благодаря на всички Вас за невероятната подкрепа. Искам да пожелая на всеки един от вас и неговото семейство здраве, любов и просперитет!

Нека Новата 2023 година бъде богата на “сини” победи и на мощна подкрепа от Вас, нашите верни фенове, както досега. Нека да завършим успешно историческата Мисия за спасяването на най-обичания футболен клуб в България - Левски!

Искам да Ви уверя, че ПФК Левски ще продължи да върви смело по своя възходящ път, който скоро ще го изведе на върха. Там, където му е мястото!

Благодаря на Станимир Стоилов, който има основен принос за спечелването на Купата на България и за развитието на отбора. Благодаря на неговия щаб, на треньорите от Детско-юношеската школа, на всички футболисти, на ръководството на клуба, на администрацията на ПФК Левски, на Управителния и Надзорния съвет на клуба за абсолютната им отдаденост към задълженията и работата. Благодаря на Пламен Петров за развитието на клубния магазин. Желая на всички тях и техните семейства здраве и благоденствие.

Специално искам да благодаря на нашите спонсори от PalmsBet и лично на г-н Мило Борисов, които са плътно до нас в тези трудни дни. Със своята безрезервна помощ те направиха пътя ни по-лек и възможен. Благодарение на тях бяха преодолени важни финансови проблеми. Желая здраве и успехи на тях и семействата им.

Всички заедно направихме огромна крачка напред във всяко отношение и отново заедно ще продължим борбата за извисяването на любимия ни Левски!

Скъпи Левскари, знам, че предизвикателства и препятствия ще има, но ви уверявам, че ще ги преодолеем и ще постигнем мечтата на всеки един от нас - Левски да е на върха.

Няма друг клуб като нашия, създаден с толкова много младежки плам и надежда, устоял във времето на тежки изпитания! Няма и фенове като Вас - многохилядна армия с непобедимите оръжия любов и вярност! Затова пак ще го кажа: Може да е тежко днес, но ние ще докажем, че можем и знаем как. Ще докажем, че Левски е създаден, за да побеждава!

Скъпи Левскари!

Весели празници и щастлива Нова 2023 година изпълнена със “сини” победи и хиляди щастливи “сини” сърца!

Ваш Наско Сираков", се казва в обръщението на "синята" легенда, публикувано на клубния сайт.

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Войната във въздуха на фронта в Украйна