Мауро Икарди се ядоса на съпругата си порнозвезда

Димитър Андреев 28 декември 2016 в 15:08 14158 0

Да се ожениш за бивша порнозвезда освен плюсове, си има и огромни недостатъци.

В това започна да се убеждава 23-годишният нападател на Интер Милано Мауро Икарди, който е сърдит на седем години по-голямата си половинка в живота Уанда Нара заради развлеченията й по време на коледните празници.

Уанда Нара излезе да се позабавлява по женски с други футболни съпруги, сред които и тази на Гари Медел. В това няма нищо лошо само по себе си, но нападателят се ядосал на твърде смелото й деколте. Първото нещо, което се вижда на кадрите от идцяло женското парти е именно деколтето на атрактивната аржентинка.

По принцип Икарди нямал нищо против жена му да ходи по-разголена, но само ако и той е наоколо. Когато тя излизала така в негово отсъствие, той полудявал от ревност.

За да потуши скандала в зародиш, Нара обещала на Икарди да ограничи активността си в социалните мрежи и да му иска мнението как да се облича, когато излиза сама.

Връзката между Икарди и Нара забавлява изключително Италия. Двамата се запознават, докато тя все още е съпруга на друг аржентински футболист - Макси Лопес. Икарди и Лопес играят в един отбор в този момент и новината за изневярата на Уанда взривява атмосферата в съблекалнята.

Снимка, публикувана от Wanda nara (@wanda_icardi) на

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови