Мъри Стоилов коментира отношенията си с Тити Папазов

OFFNews 04 септември 2022 в 21:15 2035 0

Станимир Стоилов

Снимка Официален сайт на Левски

Станимир Стоилов

Треньорът на Левски Станимир Стоилов коментира влошените си в последно време отношения с баскетболния спец Константин Папазов.

Популярният с прозвището Тити треньор по баскетбол беше част от управата на Левски, което според Мъри е донесло повече вреди, отколкото ползи.

"Аз коментирах темата с Константин Папазов. Не съм оттеглил искането си за оставка. Виждам, че той е активен и коментира. През последните години обаче Папазов често е бил съветник и управляващ.

Тези 125 хиляди лева, които ще даде, са само 5 процента от зулумите, които са направили. Върнете се назад и ще видите на кои собственици и изпълнителни директори вдигаше той паметници, докато отборът беше бардак.

Казвал съм, че Левски и Римската империя фалират заради съветници. Ние наследихме клуб пред всякакъв фалит. И още изплащаме като клуб задълженията си с помощта на спонсора и привържениците.

Нека той се концентрира върху баскетбола, футболът не му е силата. Това е едно аз всеки ден да му давам съвети на него и на Сашо Везенков за баскетбол", заяви Стоилов на брифинг преди утрешния мач с Арда за първенството.

Отговорът на Папазов не закъсня.

"Смятам, че нашите отношения с Мъри не са заради плащането. Рано или късно се надявам да оправим отношенията си. Той е много по-обичан от мен. Той е този, който върна надеждата на хората. Прекалено много се преекспонира тази тема", заяви Папазов в предаването "Арена спорт".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови