Ман Юнайтед приготви още 100 милиона паунда за двама нови

ОFFNews 12 юли 2017 в 17:49 1897 0

Снимка Reuters

Уейн Рууни освободи сериозен фонд работна заплата в Юнайтед, след като се върне без пари в Евертън

Манчестър Юнайтед ще пръсне още 100 милиона паунда това лято за нови играчи, след като вече изхарчи 106 милиона за защитника Виктор Линделоф и нападателя Ромелу Лукаку.

Изпълнителният вицепрезидент Ед Ууудърд засега няма да се присъединява към турнето на "червените дяволи" в САЩ, тъй като работи усилено по селекцията. Той иска да приключи сделките за Иван Перишич и Ерик Дайър.

За момента Интер и Манчестър Юнайтед се разминават за цената на хърватина, като "червените дяволи" са готови да платят максимум 45 милиона паунда, докато "нерадзурите" искат 50 милиона. Разликата обаче едва ли ще попречи на трансфера.

Другата голяма цел е халфът на Тотнъм Ерик Дайър, чиято цена може да надхвърли 50 милиона паунда. За момента президентът на "шпорите" Даниел Леви категорично отказва да продаде английския национал. Самият футболист обаче има желание да заиграе на "Олд Трафорд".

Левичарят е изкушен от двойна заплата в Манчестър. Другият вариант за този пост е халфът на Монако Тиемуе Бакайоко, но там ще трябва сериозно надцакване с Челси.

Както вече написахме, това лято с 50 милиона паунда на трансферния пазар в Англия си чист бедняк. Не извадиш ли поне 200 милиона за нови, изпадаш директно от битката за предно класиране.  

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!