Лудогорец би в нов луд мач, но отпадна (видео)

OFFNews 02 август 2017 в 23:28 5610 2

Снимка Спортал

Лудогорец се прости с мечтите за трето участие в Шампионската лига след победа 3:1 над Апоел Беер Шева, но загуба 0:2 в първата среща.  Българският хегемон продължава в плейофите на Лига Европа и все пак има шанс да остане на голямата сцена тази есен.

Всичко вървеше по мед и масло за Лудогорец, който показа, че е около две класи над евреите. До почивката тимът от Разград водеше 2:0. Головете вкара Вандерсон, който се реваншира за невероятни пропуски в Израел.

Бразилецът вкара първо с глава след уникална атака на Марселиньо. След това преодоля вратата при велик пас на Светослав Дяков.

Марселиньо нокаутира евреите с трети гол след почивката. Мачът "заспа" за Лудогорец, гостите бяха в пълен амок.

И тогава късметът се обърна срещу отбора на Георги Дерменджиев. Кадир от Апоел се измъкна вляво и стреля в тялото на Пластун. Топката рикошира в украинеца, с невероятна парбола прехвърли вратаря и се спря в мрежата - 3:1.

Лудогорец изпадна в нокдаун и по чудо не получи втори гол. Първо Нвакеме подаде към Гадир, който от 5 метра не уцели вратата. Десет минути преди края на редовното време Марселиньо вкара с глава, но попадението бе отменено поради засада.

В 86-ата минута израелците можеха да вкарат отново след отсъдена дузпа, но Огу стреля високо над вратата. После странно си смъкна гащите.

До края съдията изгони Охана от съперника и Марселиньо за удар без топка. Вандерсон пък направи пропуск пред малкия пеналт, а Нвакеме улучи гредата.

Трябва да се признае, че Лудогорец изигра отново страхотен мач, а голямата звезда Кафу отново беше слаб, не само защото направи грешка при гола на съперника. Но треньорът Георги Дерменджиев отново страхливо го смени твърде късно.  

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11480

1

Plagiat

02.08 2017 в 23:34

Лудогорец е вреден за футбола в Република България. Търтеи и икони модни. Да се откажат от бонусите за проиграно време.
 
X

Да помогнем на украинските деца!