Новият в Лудогорец почерпи с 30 бутилки уиски

ОFFNews 02 август 2017 в 17:04 1987 0

Щедър човек се оказа новото попълнение на Лудогорец - полякът Яцек Горалски. Пред медии в родината си халфът не скри, че е доволен от контракта с хегемона. Той не е пропуснал да почерпи и бившите си съотборници от Ягелония.

При последното посещение в съблекалнята на стария си клуб, 25-годишният футболист пристигнал с 30 бутилки марково уиски, които подарил на футболистите и щаба на тима.

"Исках да благодаря на треньора Михал Пробеж и на неговите асистенти. Именно той ме направи футболист, а знам, че не му беше лесно", споделя Горалски пред Onet.pl, цитиран от bTV.

Според медиите в Полша, не малка роля в трансфера са изиграли и финансовите условия, предложени от Лудогорец. Трансферната сума на халфа е 1,5 млн. евро. За сравнение, той преминава в "Яголония" през 2015 г. срещу 100 хил. евро.

Заплатата на поляка при разградчани пък ще бъде 5 пъти по-висока от тази в бившия му клуб. В новия му договор са включени още луксозна кола и апартамент, споделя той.

"Прекарах две страхотни години в "Ягелония". Благодаря на феновете за тях! Но просто не може да откажеш на отбор, играл в групите на Шампионската лига и спечелил титлата на страната 6 пъти подред", категоричен е Горалски.

Той ще бъде представен в Разград тази вечер преди реванша с Апоел. Полякът може да бъде картотекиран за следващия кръг на турнирите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!