Лучано Спалети: Дори и Марадона щеше да се гордее с нас

Василен Петров 05 октомври 2022 в 12:08 663 1

Лучано Спалети

Снимка Getty images

Опитният наставник похвали играчите си за отличното представяне, което за него е по-значимо дори от резултата.

След категоричния успех срещу Аякс с 6:1 в Шампионската лига, старши-треньорът на Наполи Лучано Спалети заяви, че футболистите му са разгърнали качествата си, с което и самият Диего Армандо Марадона би бил горд. 

"Когато играеш на този стадион, с шума на трибуните, никога не е лесно бързо да се възстановиш, след като си получил гол. Можеше да имаме проблеми, но отговорът на отбора беше страхотен.

В нито един момент не се поддадохме и спечелихме един велик мач. Играхме изключително, пресирахме много добре, бяхме уверени и се опитвахме да вкараме при всяка възможност срешу един много сериозен съперник. Затова дори повече от резултата значение има това, че разкрихме нашите качества.

Това ще ни бъде от голяма полза занапред, защото всички видяха какво можем. Смятам, че дори Марадона щеше да се гордее с представянето ни в тази среща", допълни още Спалети.  

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1587

1

Lyusien

06.10 2022 в 14:46

Да, играха футбол момчетата. Напоследък рядко се случва да гледам футбол, някои от днешните нападатели доближат ли противниковата врата и се паникьосват....
Страхотен мач! Марадона се гордее от отвъдното...
 
X

Да помогнем на украинските деца!