Локомотив удари ЦСКА в Пловдив със съмнителен гол

OFFNews 20 октомври 2019 в 20:27 2004 0

ЦСКА загуби с 0:1 при гостуването на Локомотив в Пловдив в двубой от 13-ия кръг на Първа лига. Двубоят беше официален дебют за новия треньор на столичани Милош Крушчич.

Единственото попадение в мача падна в 16-ата минута, когато се разписа Йосип Томашевич. При отбелязването на гола остана сериозни съмнения за засада на хърватина, който в края на мача беше изгонен с втори жълт картон.

В 19-та капитанът на ЦСКА Петър Занев удари греда, а добри възможности за гол във вратата на Локомотив пропуснаха Али Соу, Тони Уот и Кристиян Малинов.

Съмнителният гол не беше единственият скандал в този мач. От клуба се оплакаха, че са пристигнали на стадион "Локомотив" с 30 минути закъснение, заради забавяне на полицейския кордон, който придружава отбора от хотела до стадиона.

Според наредбата на БФС всеки тим трябва да бъде на съоръжението 90 минути преди старта на мача, а армейците са стигнали  чак в 16:43 часа. В резултат е била нарушена програмата за загрявка на футболистите преди началото на друбоя срещу Локомотив (Пловдив).

Загубата в Пловдив отдалечи ЦСКА от върха в класирането, като изоставането вече е доста сериозно - 7 точки от Левски и Локомотив Пловдив и на 11 от шампиона Лудогорец.

В следващия кръг на 30 октомври ЦСКА гостува на Етър във Велико Търново.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови