Локо прие оставката на Ераносян, призна за финансови проблеми

OFFNews Последна промяна на 10 април 2017 в 09:55 993 0

Локо Пловдив остана официално без треньор, след като ръководството прие оставката на Едуард Ераносян. Той я хвърли слез загубата 0:5 на Герена срещу Левски. Още не е ясно кой ще води Локо срещу ЦСКА-София.

"Всички членове на ръководството изразиха благодарност за свършената работа досега на длъжността старши треньор от Едуард Ераносян", се казва в краткото съобщение.

Междувременно Чавдар Цветков, който съветва клубния бос Христо Крушарски, даде любопитно изявление пред "Пловдив дерби". Той изключи бойкот, но призна за финансови проблеми:

"Аз много уважавам Едо като треньор. Знам, че и футболистите без изключения го уважават много. За това отхвърлям всякаква вероятност за бойкот срещу него.

Говорил съм с всеки един играч и знам мнението им за Едо, затова и не допускам да са го бойкотирали. Не допускам да са бойкотирали и ръководството. Мен не ме е страх да го кажа.

Да, имат забавени по две заплати, но те добре знаят, че всичко ще им бъде изплатено. Знаете ли, колко пари са си разделяли, такива пари, които ги няма в договорите им.

70 000 за победата над Ботев, 70 000 за победата над Левски, 70 000 за победата над ЦСКА, онзи ден президентът им даде 50 000 лева отборна премия за класирането в шестицата. Това са все пари, които са им като бонуси.

Поради тази причина не вярвам да са бойкотирали и ръководството.Днес направихме така, че Левски да се помислят за голям отбор", каза Чаво Цветков.