Локо Пловдив събира пари за децата на загинал фен

OFFNews 28 февруари 2017 в 12:21 2819 0

Благородна инициатива стартираха феновете на Локомотив Пловдив. На Лаута вече е в ход кампания за набиране на средства за подпомагане на семейството на починалия техен събрат Георги Гугуманов, сообщава "Марица".

Младият мъж си отиде при нелеп инцидент в Англия, където живееше от известно време. Жоро остави две малки деца, закърмени с черно-бялата идея.

"Приятели, както всички знаем преди няколко дни след трагичен инцидент загина нашият приятел Жоро Гугуманов. Човек с широко сърце и чиста душа, човек безкрайно верен на черно-бялата идея и следващ отбора навсякъде из стадионите в България.

Жоро остави две дечица, жена, роднини и много приятели, които никога няма да го забравят. В този изключително труден за семейството му момент ние ще се опитаме да помогнем с всички възможни средства. На предстоящият мач на Локомотив в събота ще поставим каси, в които всеки ще може да помогне финансово на семейството на Жоро.

Ще бъде открита и дарителска сметка. Моля бъдете съпричастни, Жоро беше и завинаги ще остане един от нас!", се казва в съобщението за кампанията на сайта на феновете.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови