Ливърпул допусна обрат от 3:1 до 3:4

Манчестър Юнайтед изпусна победата на "Гудисън парк"

OFFNews 04 декември 2016 в 19:22 3734 0

Отборът на Ливърпул допусна сензационен обрат при гостуването си на Борнемут от 14-ия кръг на Премиър лийг.

"Мърсисайдци" изиграха отлично първо полувреме, но след почивката се сринаха и допуснаха пълен обрат. Вина за попаденията на домакините носи и стражът на Ливърпул Лорис Кариус. Ливърпул откри чрез Мане в 20-ата минута, а само 120 секунди по-късно Ориги удвои.

Така двата тима се оттеглиха на почивка и всичко изглеждаше чудесно за отбора на Юрген Клоп, който се беше прицелил във върха на класирането. След паузата домакините заиграха по-добре и успяха да намалят от дузпа с гол на Уилсън.

Емре Джан върна аванса на Ливърпул от два гола, но след това отборът му допусна три безответни гола.

Фрейзър намали в 76-ата, Кук изравни, а в добавеното време Аке довърши гостите. Така Ливърпул вече изостава с четири точки на лидера Челси и на точка от втория Арсенал.

"През януари Клоп трябва да купи истински вратар. На негово място бих потърсил варианти за привличането на Джо Харт или Върджил ван Дайк", коментира бившият национал на Уелс и телевизионен анализатор Роби Савидж.

В очаквания с огромен интерес двубой между Евертън и Манчестър Юнайтед двата тима завършиха 1:1 на "Гудисън парк". "Червените дяволи" могат да съжаляват за изпуснатата победа, след като водеха с гол на Златан Ибахимович в 42-ата минута до самия край на мача, когато Лейтън Бейнс изравни от дузпа.

Така Манчестър Юнайтед събра 21 точки и вече е шести в класирането, докато Евертън се изравни с Уест Бромич на седмото място с 20.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!