Лионел Меси обяви фаворитите си за Световното в Катар

Василен Петров 17 октомври 2022 в 12:45 1460 1

Лионел Меси

Снимка GettyImages

Меси изтъкна за свои главни фаворити на Мондиала в Катар Бразилия и Франция.

Мегазвездата на световния футбол и Аржентина Лионел Меси ще получи последен шанс за златните медали на предстоящото Световно първенство, което ще се проведе в Катар. Той обаче определи други страни за основни фаворити. 

В интервю за аржентинската телевизия "Direct TV", което се очаква да бъде излъчено в четвъртък, Меси определи своите фаворити за спечелване на Мондиала. Случайно или не, избраниците на нападателя бяха отборите на двамата му съотборници в Пари Сен Жермен Неймар и Килиан Мбапе. 

"Що се отнася до фаворитите, има много големи отбори като Бразилия, Германия, Франция, Англия, Испания и сигурен съм, че забравям някой. Но ако трябва да избера един или два, смятам, че Бразилия и Франция са два страхотни кандидата за това световно първенство", сподели Меси. 

Аржентина, от друга страна, има сериозен шанс на фона на игрите и успехите, които демонстрира напоследък. Миналата година съставът вдигна трофея в Кома Америка след триумф във финалния мач срещу Бразилия, а тази година надви Италия в среща наречена "Финалисимо", което означава битка между шампионите на Европа и Южна Америка.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!