Левски се мъчи срещу последния

OFFNews 21 февруари 2021 в 19:38 2279 0

Снимка Официален сайт на Левски

Обновеният през зимната пауза отбор на Левски завърши 0:0 като гост на последния в класирането Етър в двубой от 18-ия кръг на Първа лига.

Треньорът на "сините" Славиша Стоянович пусна в игра и шестимата нови играчи, но това не се оказа достатъчно за трите точки във Велико Търново.

В последните минути на двубоя на стадион "Ивайло" столичани играча с човек повече, след като Мариян Иванов бе изгонен за втори жълт картон.

Така Левски остана с една победа в последните си пет мача, постигната в миналия кръг срещу Монтана. Етър си остава на дъното, 14-и, с актив от едва 12 точки.

"Беше труден мач, както и очаквахме. Много агресия. Добро темпо. Имахме положения, домакините също. Искахме трите точки, но загубихме две. Беше равностоен двубой. Трябва да сме по-концентрирани в наказателното поле.

Изпитвам малко смесени емоции. Променихме схемата. На моменти в защита бяхме добре. На някои положения не реагирахме добре, особено на дълги топки.

Трябва да сме наясно, че за първи път играем с трима-четирима нови играчи. Нормално е. Играхме по различна схема. В атака имах 3-4 опции. Има ротации, достатъчно играчи", коментира Стоянович.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови