Левски губи Седрик Унтонджи за дълго време

OFFNews 12 април 2019 в 16:39 1387 0

Френският централен защитник на Левски Седрик Унтонджи ще бъде извън игра за дълъг период от време. Бранителят пострада тежко при сблъсък с вратаря на Черно море Иван Дюлгеров, а по думите на наставника на 26-кратните шампиони Георги Дерменджиев Унтонджи е със счупване на ключицата.

Очаква се защитникът да се възстановява между три и четири седмици. Контузията му идва в момент, в който Левски е с осакатена защита, а с този проблем Дерменджиев ще трябва да се справи в мача с Лудогорец в неделя.

"По ред причини Левски ще бъде много променен и искам да го видя много различен. Говоря игрово. Имаме достатъчно играчи, които ще заменят тези, които няма да бъдат в игра. Контузията на Унтонджи е много сериозна и има счупване.

Ще му бъде необходимо време. Сейдахмет има разтежение, което ще отшуми до седмица. Знаете за двама души, които са наказани. Няма да бъде леко, но в крайна сметка съм казал, имаме достатъчно играчи и момчета от школата, които ще ги заменят.

Наказанието на Миланов е извън играта и не е добре за един капитан. Аз ще мисля как ще играем на десния бек. Цветкович тренира редовно с отбора. Имал съм разговори с него.

Мисля, че хората, които ще играят, ще заменят момчетата, които са наказани или контузени. Играем мач за мач и ще броим точките накрая. Не можем да се откажем от челните позиции", заяви Дерменджиев на пресконференцията си.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови