Легенда на Левски: С това ръководство не виждам перспективи за 'сините'

OFFNews Последна промяна на 13 август 2019 в 09:16 987 0

Една от легендите на Левски Николай Илиев сподели пред "Тема Спорт", че изпълнителният директор на "сините" Павел Колев и компания не могат да създадат нужната положителна перспектива за столичния гранд.

"Гледах един мач на Левски и реших повече да не го правя на този етап. Не мога да коментирам конкретно срещите с Берое и реванша с АЕК Ларнака по тази причина.

С това ръководство не виждам перспективи през Левски. Единствено Петър Хубчев, който за мен е професионалист, дава сърце и душа за клуба.

Другото, както и да го погледнем, като организация и промени, които направиха, човек се хваща за главата и си казва - 'Това не е вярно. Не може да бъде Левски. В клуба няма левскари, няма как да се предаде този дух на футболистите, когато излизат на терена'.

"Жалко е, че хора като мен спряха да гледат мачовете, защото няма какво да се види. Трябва да се даде време на Хубчев. Ясно е, че сам няма да успее.

Убеден съм, че футболистите, които идват на "Герена", голяма степен не са избрани от него. Може би в момента най-важното за Левски е финансовата стабилност, но с тези хора на отговорни постове не виждам перспектива", каза Илиев.