Крушарски: Искам българин да води Локо

OFFNews 10 април 2017 в 19:35 1581 0

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски ще се опита да привлече български треньор начело на тима след освобождаването на Едуард Ераносян.

Той си тръгна след вчерашната загуба с 0:5 от Левски в София, която беше предшествана от 0:4 срещу Лудогорец. Фаворит за поста е бившият наставник на ЦСКА Александър Станков.

"С никой не съм говорил, но има много предложения от чужбина. Не знам как толкова бързо хвърчи тази информация и започват да ми пишат. Има и сърби, и македонци, и какви ли не. Над 5-6 съобщения съм получил. Със Сашо Станков сме приятели, говорим си често, ако ръководството се разбере с него, аз нямам против.

В четвъртък се прибирам. Не мога да ви кажа сега дали ще има нов треньор за мача с ЦСКА. Аз предпочитам винаги българското. Тази година нещо не се получава. Плащаме горе-долу, имаме проблеми, решаваме си ги. На никой не разчитаме да ни решава проблемите.

Имали сме и преди такива проблеми, и сме ги решавали. Ако някой играе симулативно заради това, не му прави чест. С всички съм се разплащал и няма някой от какво да се притеснява. Ако има забавяне, то се решава в кратки срокове", каза Крушарски пред Дарик.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!