Красавица уреди Марек с италиански спонсори

OFFNews 03 февруари 2017 в 18:52 6965 0

Миглена Бурановска

Италианска компания ще подпомага финансово Марек Дупница с акцент върху детско-юношеската школа на клуба. Днес официално беше представен Клаудио Алуни. Той обясни, че преди да избере Дупница е провел разговори с Миньор Перник, но се е спрял на Марек.

Всъщност италианците са били на прага да се откажат от това да спонсорират български отбор. Променили решението си след среща с Борис Паризов, президент на Марек. Връзката с него направила Миглена Бурановска, която работи в италианската фирма.

Бащата на красавицата е известно име във футболните среди. Става въпрос за Васил Бурановски, който доведе преди години в Марек Стефан Милушев.   

Договорът е за 3 години, като вече е ясно, че 3 италиански фирми ще рекламират на стадион „Бончук“ и ще подпомагат финансово клуба. Алуни заяви, че ще бъдат организирани турнири за децата на“Марек, както в България, така и в Италия.

„С голямо желание дойдоха, подписахме договора, тяхното желание е да правят маркетинг на стадиона и да помагат на децата. Да представят младите ни футболни надежди в Италия“, каза президентът Марек, Борис Паризов. „Ние идваме да градим, а не да рушим. Ще направим всичко възможно за едно добро сътрудничество“, добави Клаудио Алуни.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови