Камбуров сменя спорта, фенове го молят да преглътне обидата

OFFNews 26 юли 2017 в 17:15 1534 0

Марто Камбуров си почина в Несебър и се зае да връща форма с ..тенис, отбеляза вестник "Марица". Таранът все още не е разтрогнал договора си с черно-белите. Все още има възможност Камбуров да подгони рекорда от голове на Динко Дерменджиев - Чико в "А" група.

Чу се, че Гонзо може да покани Камбуров в Черно море .От ЦСКА 1948 също имаха интерес, но са пред отказване, тъй като не разполат с пари за заплатата на Марто.

В същото време фенове на Локо Пловдив пратиха писмо чрез БТА, в което призовават идола да се разбере с президента Христо Крушарски.

Ето писмото:

"Локомотив има нужда от Мартин Камбуров и Мартин Камбуров има нужда от Локомотив

Преди около 10 на дни конфликт между собственик и футболист доведе до напускането на последния. Нищо по-естествено и едва ли би имало такова значение ако се отнасяше за „някакъв“ футболист. Но отбора напусна Мартин Камбуров – Капитанът, Лидерът, Голмайсторът, човекът, превърнал се в емблема за Локомотив!

Човекът, носил радост, гордост и незабравими преживявания за черно-бялата публика толкова години наред! От фантастичния Шампионски сезон до последното дерби с „Ботев“!

И този футболист да си тръгне от Лаута през задния вход?!!!

Не, това е нелепо безумно и абсурдно!!!

Затова призоваваме :

Мартине, преглътни горчилката и емоциите си в името на Локомотив и хилядите привърженици, които те обичат и се върни в отбора !
Там, където ти е мястото! Имаш още несвършена работа! Още не си дописал историята си….! Ти си нужен на Локомотив и Локомотив е нужен на теб!

Г-н Крушарски, Вие сте „Капитана на кораба“ и това е безспорно! Като опитен и зрял ръководител, очакваме да проявите разум , далновидност и разбиране и да върнете Мартин Камбуров ! Хората ще оценят по достойнство този жест!

От инициативна група привърженици на Локомотив Пловдив".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови