Крушарски: Подарявам Локо Пловдив на Камбуров, ще давам и 200 000 лева

OFFNews Последна промяна на 18 юли 2017 в 17:41 3108 1

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски беше атакуван остро от Мартин Камбуров при раздялата на легендата с клуба. Бизнесменът, който произвежда ракети против градушки, пусна интересна декларация.

Публикуваме е без редакция:

„В последните часове получих призиви от фенове на клуба, които поискаха от мен да им разкрия истината, относно случилите се събития в клуба през последните дни. Желая да споделя тази информация с всички локомотивци, защото те я заслужават.

Много се изговори и изписа за разговора между мен и Мартин Камбуров часове преди старта на първенството срещу Етър.

Аз съм собственик на Локомотив и като такъв се интересувам постоянно от състоянието на отбора.

Твърдя, че на гореспоменатия разговор се проведе диалог, а не монолог от моя страна. Споменах му, че получих информация от съблекалнята, че ще излязат срещу Етър, но може да не дадат всичко от себе си.

Като капитан на отбора аз се обърнах към Мартин и поисках да разбера дали е вярно, след което той се обиди. Аз го уверих, че пари в клуба ще има в понеделник, както и се случи. Причината да не им платя в деня на мача бе изтеклата информация от ‘‘кухнята‘‘, което е в разрез с правилата, наложени при нас.

В крайна сметка той обяви, че си тръгва. За втори път в последните няколко месеца. Първият път направих всичко необходимо да го разубедя. Толкова по нашият разговор.

Интересно е, че решението на Камбуров отново изтече в медиите минути, след нашия разговор. В интервюто си от вчера той заявява, че е професионалист, а всеки професионалист във футбола работи за пари. Същевременно влиза в противоречие със себе си, заявявайки, че играе за емблемата, а не за едната заплата.

Също така искам да поясня, че Мартин Камбуров сам предложи да даде заем на клуба в размер на 21,000 лева, които вчера му бяха върнати. Винаги съм казвал, че не бих отказал помощ от никого и затова приех Камбуров да помогне.

Вчера Мартин Камбуров заяви, че той е Локомотив. Аз съм готов да предоставя на Мартин Камбуров, или който и да е друг, целия пакет акции на ПФК „Локомотив Пловдив 1926“ АД моментално. Няма да потърся нито стотинка от това, което съм вложил и изградил до този момент.

Готов съм да помагам с 200 000 лева годишно в началото на всеки сезон, без да участвам в управлението на клуба. Това бе и ангажиментът ми към Локомотив Пловдив, който поех в самото начало, преди да бъда завладян от магията, наречена Локомотив. Ако някой смята, че може да дава повече от мен за Локомотив, аз ще се оттегля, ще му стисна ръката и ще му пожелая успех, независимо дали се казва Мартин Камбуров или някой друг.

Аз не твърдя, че Христо Крушарски е Локомотив, но продължавам да вярвам, че мога да превърна Локомотив в успешен клуб.

Пожелавам успех на Мартин Камбуров в бъдещите му начинания.''

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

4000

1

Petur Angelov

20.07 2017 в 11:16

Камбуров е прав за себе си , но отговорът на бившият му шеф , също е добър ! Не знам дали Камбуров , може да му отговори ......Трудно . Искат се много пари .....а и той няма толкова .