Йордан Сталев: Имаше нарушение на Паулиньо преди гола за Левски

OFFNews 28 февруари 2019 в 19:49 1568 0

Шефът на футболните ни съдии Йордан Сталев даде своя коментар за най-спорната ситуация във "Вечното дерби", с който Левски победи ЦСКА с 1:0 във вечното дерби. "Армейците" имаха претенции за фаул на Паулиньо срещу Турицов, а Сталев потвърди, че нарушение наистина е имало.

"Получих доклада на съдийския наблюдател, обсъдихме със Съдийската комисия и наблюдателя, преди отбелязването на гола имаме положение, при което може да се отсъди нарушение в полза на ЦСКА, но съдията не забелязва това. С това свое отсъждане той не влияе пряко върху резултата на мача, тъй като Паулиньо прави пас към вратата на ЦСКА, а не удар. Тук не можем да говорим за влияние върху крайния резултат, а индиректно", сподели Сталев пред Дарик.

"Паулиньо владее топката, но за да си създаде предимство избутва Турицов, а съдията не отсъжда нарушение. Оценката на Вълков е на база представянето му, ще го видим и в следващите наряди, когато преценя аз и Съдийската комисия, кога ще се случи това нещо, ще е ясно, тъй като няма как да го скрием", добави той. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !