Интер няма да изпусне Лацио за купата (гледайте на живо)

OFFNews 31 януари 2017 в 13:16 2268 0

Интер и Лацио ще определят третия полуфиналист за Купата на Италия тази вечер. Мачът е  от 21,45 часа българско време в Милано, като може да го ГЛЕДАТЕ ТУК пряко в bet365.com. Ювентус и Лацио вече се класираха за тази фаза, като също тази вечер се очаква напред да продължи Рома, който има лека задача срещу Чезена.

В последно време Интер тръгна нагоре при новия треньор зае четвъртото място след трагичен старт, при който мнозина отписаха "нерадзурите".  Лацио се представя колебливо напоследък.

СТАТИСТИКА

Интер има общо 8 победи, 1 равенство и 1 загуба в последните 10 изиграни футболни срещи. От тях 5 победи и 1 равенство в последните 6 домакинства.

Лацио има 6 победи и 4 загуби в последните 10 изиграни срещи. От тях 2 победи и 2 загуби в последните 4 гостувания.

В последните 10 директни срещи домакините имат 3 победи, гостите 6, а един мач е завършил наравно. 5 от тези двубои са в Милано, като двата съперника имат по 2 победи, веднъж мачъте   завършил наравно.

ПРОБЛЕМИТЕ

В Интер всички звезди са на линия. Треньорът Стефано Пиоли ще иска глътка свеж въздух преди голямото дерби за шампионата срещу Ювентус в неделя. Вероятно в средата ще започнат Брозович и Кондобия,  а Банега и Едер ще имат повече свобода в предни позиции.

Треньорът на Лацио Симоне Индзаги има проблеми с групата. Аут са Милинкович, Кейта и Ломбарди. Вероятно ще се рискува с невъзстановяния докрай вратар Маркети.

ВЕРОЯТНИ СЪСТАВИ

Интер (4-2-3-1): Карисо, Сантон, Медел, Мурийо, Ансалди, Брозович, Кондогбия, Кандрева, Банега, Едер, Икарди.

Лацио (4-3-3): Маркети, Патрис, Де Фрай, Уолъс, Раду, Пароло, Билия, Мурджа, Андерсон, Имобиле, Лулич.

ПРОГНОЗА НА OFFNEWS

Шансовете на Интер са победа са доста по-сериозни. "Нерадзурите" няма да се изложат у дома, след като се промъкнаха през иглени уши в турнира до този момент. Домакините имат много по-голяма широчина при избора на състав.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !