Икарди намекна, че Меси вече е един от проблемите на Аржентина

OFFNews 21 ноември 2018 в 10:34 1465 0

Капитанът на Интер Мауро Икарди не страда от липса на самочувствие, което е напълно оправдано с оглед представянето му на терена.

Нападателят пропусна световното първенство в Русия, като неофициално се говореше, че причината е нежеланието на мегазвездата Лионел Меси той да попадне в състава. Със смяната на треньора Хорхе Сампаоли Икарди се върна в националния отбор, а тази нощ заби и първия си гол за "албиселесте" при успеха с 2:0 над Мексико в контрола.

Това се случи още във втората минута на мача в Мендоса, а крайният резултат оформи Пауло Дибала, за когото това също беше първи гол с националния.

"Голът беше нещо, което чаках и съм щастлив. За един нападател е ужасно да не вкарва. Надявам се да е първият от многото, които ще отбележа за Аржентина", каза Икарди, след което коментира атмосферата в отбора.

"Чувствахме се великолепно, което е хубаво. Бях в националния отбор и в миналия цикъл, но атмосферата не беше добра, нямаше приятелство и дух. Надявам се тази атмосфера да се запази. В момента имаме млад състав, разбираме се отлично, резултатите ни са добри. Преди, с опитните играчи не беше така. Всички разбираме, че това е ново начало и се опитваме да спечелим доверието както на треньора, така и на съотборниците си", коментира Икарди. Той все пак прояви дипломатичност и не нападна директно Меси, а изрази надежда звездата на Барселона да се завърне след Нова година.

Любопитен факт е, че такава звезда като Икарди има едва осем мача за Аржентина. Медиите спекулират, че една от причините за това да не бъде викан, е недоволството на Меси от факта, че именно той раздели настоящата си половинка Уанда Нара с бившия национал на Аржентина Макси Лопес.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Wanda nara (@wanda_icardi) на

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!