Реал Мадрид хвърли око на Мауро Икарди

OFFNews 21 ноември 2017 в 14:39 2277 0

Реал Мадрид може да има ново звездно попълнение в атака от следващия сезон. В това е убеден бившият футболист на Милан Даниеле Масаро, който в момента работи като телевизионен експерт.

Според него в Мадрид са харесали изключително много нападателя на Интер Мауро Икарди и ще се опитат да го привлекат като заместник на неубедителния Карим Бензема.

Договорът на 24-годишния футболист с "нерадзурите" е с действие до 2021 година. В миналото Реал е искал да привлече играча, но до сделка не се стига. Възможно е и сега да няма, тъй като в испанската столица Икарди ще е просто една от многото звезди, докато в Милано е със статут на мегазвезда, носи капитанската лента, а феновете го обожават.

След изминалите 13 кръга в Серия А Икарди върви втори при голмайсторите с 13 попадения. Повече от него има единствено Чиро Имобиле - 15. В последния си мач Икарди наниза и двете попадения за успеха с 2:0 над Аталанта, а треньорът Лучано Спалети изпадна в еуфория от представянето му.

“Интер има собствен стил. Играхме като зрял отбор, който знае да изчака своя шанс. Не позволихме на Аталанта да играе много, държахме ги в постоянно напрежение.

Икарди е истински шампион, но аз съм от тези треньори, които поставят отборното над индивидуалностите и смятам, че победата е дело на целия тим. Икарди обаче е като истински хищник, който се нахвърля на жертвата си”, коментира Спалети.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови