Играчи и ръководство на Байерн беснеят заради съдийските решения

OFFNews 19 април 2017 в 13:20 1717 0

Треньорът на Байерн Мюнхен Карло Анчелоти не скри гнева си по адрес на съдийските грешки след загубата с 2:4 от Реал Мадрид в реванша от 1/4-финала в Шампионската лига.

"Знам, че във футбола се случват подобни грешки, но не и толкова сериозни. Смятам, че играхме добре и заслужавахме повече от този мач. Тези съдийски решения ни ощетиха много. Вторият жълт картон на Артуро не съществуваше.

След това двата гола на Роналдо са от засади. Няма как да сме доволни от това. На 1/4-финал очакваш реферът да бъде по-класен. Или да има видеоповторения. Това са твърде много грешки.

Не искам да критикувам съдията. Явно той имаше лош ден. Точка по въпроса. Нямаме късмет. Не знам какво стана. Понякога има трудни решения, при които има съмнение. Тук обаче ситуациите са очевидни. Дори на живо се виждаше", каза Анчелоти.

Един от лидерите в отбора на "баварците" Франк Рибери също сподели разочарованието си по адрес на съдията в мача Виктор Касай.

Рибери публикува в профила си в Инстаграм ситуациите при втория и третия гол на Реал, които паднаха от засада, както и видео от единоборството, при което Артуро Видал получи втори жълт картон. А коментарът му бе категоричен: "Една година здрава работа, браво, съдията".

По-късно в испанските медии излезе информация, че трима футболисти на Байерн са изкарани от съблекалнята на реферите с полицейска намеса. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!