Гуардиола затяга редиците в Сити, забрани телефоните

OFFNews 05 септември 2018 в 15:15 1239 0

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола стяга сериозно звездите на "гражданите". Целта е тимът да запази доминацията си в Англия и да стигне максимално далеч в Шампионската лига, пише британският "Daily Mail".

Според изданието специалистът е забранил на футболистите да използват мобилните си телефони почти изцяло, докато са на тренировъчната база.

На практика те могат да говорят само в съблекалнята. Ако обаче са във фитнеса, на тренировъчните терени, или имат среща с тима и анализ на мачове, нямат право да използват устройствата.

По този начин Гуардиола иска да запази концентрацията в състава, който спечели убедително титлата миналия сезон, но през този вече загуби 2 точки и изостава от лидерите Ливърпул, Челси и Уотфорд, които са с пълен актив след 4 мача.

Освен това Пеп е въвел и нови глоби, като всяко малко провинение ще бъде наказвано сериозно. Бенжамен Менди вече си е изпатил заради закъснение, докато Лерой Сане бе изваден от групата заради лошо представяне на тренировките, въпреки че последното бе отречено.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews