Гуардиола имитира Бекенбауер в коментар за играч на Манчестър Сити

OFFNews 17 януари 2020 в 16:17 1997 0

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола смята, че крилото на "гражданите" Рияд Марез не може да получи контузия, защото няма мускули на краката.

"Разликата между миналия и този сезон е, че той играе повече минути, защото треньорът е по-мил с него. През миналия сезон той също игра на добро ниво. Той обича да играе футбол.

"Виждате краката му - за него е невъзможно да получи контузия, защото в краката му няма мускули. У него има нещо специално, когато играе в близост до чуждата врата, винаги имам чувството, че може да вкара гол.

Така че, хора, всички тези твърдения да не пропускаш да тренираш краката си във фитнеса, са напълно неверни", каза Гуардиола.

Изказването на специалиста силно на напомня на коментара на футболната легенда Франц Бекенбауер по време на световното първенство през 2006 година. 

Тогава Кайзера се пошегува с мускулатурата на отказалия се наскоро английски нападател Питър Крауч. "Той не може никога да разтегне мускул, защото няма нито един мускул", коментира тогава Кайзера.

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови