Футболисти на Бърнли спасиха деца от мелето между фенове и ръководство на Уест Хем (видео)

OFFNews 11 март 2018 в 12:09 4521 0

Футболистите на Бърнли спасиха част от малките привърженици, които присъстваха на мача срещу Уест Хем. Те са приютили малчуганите на скамейката си по време на сблъсъците между феновете и ръководството на "чуковете".

Запалянковците на Уест Хям ясно изразиха недоволството си от представянето на отбора, след като нахлуха на терена и прекъснаха мача с Бърнли. Виненочервените сразиха лондончани с 3:0 насред техния стадион, което накара привърженици на тима да атакуват играчите на терена.

По време на размириците футболистите на гостите освободиха скамейката си, за да може на нея да се настанят децата, които гледаха мача в долната част на трибуните. Малчуганите изглеждаха много уплашени от случващото се, а част от тях плачеха.

Инцидентът стана след първото попадение на Ашли Барнс в средата на второто полувреме, а един от феновете бе пратен на земята от капитана Марк Нобъл, който след това бе успокоен от Джо Харт.

Други двама привърженици също поискаха сметка на футболистите за слабото им представяне, като те бяха изведени от терена от Джеймс Колинс без да се стигне до нещо по-сериозно.

След втория гол на Крис Ууд пък се стигна до ново прекъсване на мача, като този път побеснял привърженик на лондончани взе флагчето на корнера и опита да го забие в центъра на терена.

След това феновете се събраха пред ложата на шефовете и поискаха уволнението на ръководството, а полицията трябваше да вземе мерки да не се стигне до сериозни сблъсъци. От клуба впоследствие обявиха, че ще разследват инцидентите и ще вземат мерки.

Загубата бе трета поред за Чуковете, които с 30 точки са на 3 точки от опасната зона, а мениджърът Дейвид Мойс призова привържениците да застанат зад тима в стремежа му да избегне изпадането.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!