Драган Михайлович: Левски е символ на истинската любов към футбола

Василен Петров 05 октомври 2022 в 11:45 837 1

Драган Михайлович

Снимка Getty images

Бившият бранител на Левски смята, че клубът е едно голямо сплотено семейство.

Бившият защитник на Левски - Драган Михайлович си припомни своя престой на "Герена" и за пореден път открито заяви, че "сините" символизират истинската любов към великата футболна игра. Ето какво сподели той пред "Гонг":

"Беше ми много трудно да се разделя с Левски, ако трябва да съм честен. Очаквах да получа оферта от клуба много преди края на сезона, но това не се случи. В края на сезона получих предложение за едногодишен договор. Исках да намеря компромис за продължителността на договора за две години, но получих отрицателен отговор. Исках да остана дълги години в Левски, но, за съжаление, не се случи.

Винаги следя Левски и моите братя на терена. Гледам мачовете и се радвам за победите на отбора. Мисля, че момчетата играят отличен футбол и доминират над съперника във всеки мач. Това е Левски, който хората искат да виждат!

За мен Левски е символ на истинската любов към футбола. Когато беше трудно, феновете го покзаха. Смело мога да кажа, че Левски не е просто обикновен клуб, а едно голямо семейство. Радвам се, че бях част от това семейство. Щастлив съм, че след дълги години успяхме да вдигнем Купата на България и да зарадваме нашите фенове, защото те са Левски!", коментира още Михайлович.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1587

1

Lyusien

06.10 2022 в 14:52

Да, всичко е много точно казано и написано в статията, но аз бих играл в ЛЕВСКИ и без пари, а именно заради любовта към клуба!
Ако и ВЕЛИКИЯТ ГУНДИ беше реагирал така....

Айде със здраве! Дано до живея някой наподобяващ ГУНДИ!
 
X

Подкастът на OFFNews