Димитър Бербатов се срещна с посланика на Индия

OFFNews 02 октомври 2017 в 12:02 2943 0

Звездното попълнение на Керала Бластърс Димитър Бербатов премина бързо обучение по индийски стил и култура при посещението си в посолството на Индия в София.

Талантът от Благоевград и неговият агент Емил Данчев се срещнаха с посланика на Индия - Н. Пр. Пуджа Капур, информира Спортал.

Г-жа Капур, както и служители на посолството не пропуснаха възможността да се снимат с българската звезда, а след това споделиха възторга си от срещата с Митко на официалната страница на посолството във Фейсбук.

Припомняме, че в следващите дни Бербатов ще замине за Испания, където ще проведе подготовка с Керала Бластърс. От 17 ноември пък официално започва новият шампионат в индийската Суперлига.

“Беше удоволствие да приемем в нашето посолство г-н Димитър Бербатов – суперзвезда на българския футбол, бивш капитан на националния отбор на България и бивш играч на Манчестър Юнайтед. Сега той ще играе за Керала Бластърс. Желаем му успех по време на неговото пребиваване в Индия”, написаха от посолството на профила си във Фейсбук.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови